Local Sushi, ara també a les Terres de l’Ebre

Després de la gran acceptació de Local Sushi al Berguedà, hem decidit obrir un nou local a les Terres de l’Ebre, el lloc d’origen del projecte i d’on provenen els nostres productes.

Amb la mateixa filosofia i proposta gastronòmica, aquesta nova obertura pretén oferir en aquesta zona un sushi fresc, saludable i de qualitat, així com noves elaboracions que caracteritzen Local Sushi.

El nou servei a les Terres de l’Ebre començarà la setmana del 22 de març. Servirem a Tortosa, Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Les Cases d’Alcanar, Ulldecona i Vinaròs.

Seguim defensant els productes i els productors locals

Les persones que hi ha darrere de Local Sushi a les Terres de l’Ebre són la Mar i l’Enric, de família de peixaters i amb dues peixateries a Tortosa i una a Les Cases d’Alcanar.

Ells seran els encarregats de seleccionar el millor peix de les llotges de l’Ametlla de Mar i de Sant Carles de la Ràpita per a l’elaboració del sushi.

Les anguiles de casa Roset de Deltebre, el Kensho sake -el primer sake produït al Delta- o el wasabi fresc yamaooi dels boscos de Viladrau són un exemple de l’aposta culinària de Local Sushi on l’eix vertebrador és el producte de qualitat i de Km0.

Així mateix, el nostre arròs és marca MINORI, un arròs originari del Japó que es cultiva al Parc Natural del Delta de l’Ebre amb resultats organolèptics espectaculars i sota criteris sostenibles amb la diversitat de la zona.

Tot plegat ens garanteix seguir treballant amb socis i productors que coneixem i amb qui confiem.

No us oblideu: a partir del 22 de març, el millor sushi a casa teva.