Proveïdors de confiança, garantia d’alta qualitat

A Local Sushi ens abastim de socis i productors que coneixem i amb qui confiem. Fem sempre tot el possible per treballar amb productors que estan fent bé la seva feina. No només ho fem per dinamitzar el producte local, sinó per la garantia de qualitat que ens ofereixen.

La nostra filosofia es respira (i es menja) a la nostra carta:

  • L’ingredient més utilitzat a l’hora d’elaborar sushi és l’arròs. El nostre arròs és marca MINORI, un arròs originari del Japó que es cultiva al Parc Natural del Delta de l’Ebre amb resultats organolèptics espectaculars i sota criteris sostenibles amb la diversitat de la zona.
  • El peix que utilitzem prové de les llotges de l’Ametlla de Mar i Sant Carles de la Ràpita.
  • En el cas de la tonyina, és Balfegó. La tonyina roja és capturada salvatge i alimentada exclusivament de peix, per tal d’aconseguir el nivell òptim de greix que la fa tan sol·licitada a l’alta restauració. La tècnica d’encerclament és altament sostenible, ja que garanteix l’absència de peixos de mida petita, i a més permet la reproducció fins i tot després de la seva captura.
  • Les anguiles de casa Roset de Deltebre
  • El sake de Kensho sake, el primer sake produït al Delta.
  • El wasabi s’ha utilitzat durant milers d’anys per les seves propietats nutricionals. Als boscos de Viladrau hi trobem el wasabi fresc yamaooi, un projecte únic que ha aconseguit cultivar wasabi a casa nostra. Us convidem a tastar aquest fantàstic ingredient cultivat a la cara nord del Montseny.

Ja ho diuen: som el que mengem. I a Local Sushi som proximitat, qualitat i passió.